Villa CS

Villaens antal kvadratmeter og udformning samt placering har taget udgangspunkt i det tidligere hus, som lå på grunden. Dette var et krav fra Kystdirektoratet, da der skulle gives dispensation til genopførelse af huset indenfor strandbeskyttelseslinjen. Bygherre overtog byggegrunden med disse restriktioner fra tidligere ejer, som havde fået fjernet det eksisterende hus. Den nye bolig er udformet i et mere moderne og nutidigt formsprog, og der er lagt vægt på, at huset skulle opføres i gedigne materialer i form af mursten D71 fra Petersen Tegl samt ubehandlede cedertræslister og sorte engoberede flade tegltagsten. Indretningen er tegnet med fokus på stedet og udsigten til Vejle Fjord, som kan nydes fra husets primære opholdsrum samt fra fællesrummet på 1. salen. Villaen er tegnet til en børnefamilie på fem.

Foto: Steffen Stamp

 

Type:Nyt enfamiliehus
Beboelse:203 m2
Garage:45 m2
Beliggenhed:Børkop
Status:Opført
Bygherre:Privat
Arkitekt:A1 Tegnestue