Ombygning af sommerhus i første række

Skitserne er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme bebyggelsesprocent og “fodaftryk” på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning.

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt.

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.

Type:Ombygning
Beboelse:118 m2
Beliggenhed:Skærbæk
Status:Skitseforslag
Bygherre:Privat
Arkitekt:A1 Tegnestue