Om tegnestuen

Profil

En bolig skal danne rammen om en families liv i mange år. Derfor er det en tillidssag at blive inddraget som sparringspartner i udformningen af et byggeri. En bygning er en del af et liv, der skal leves, og som man skal trives i. Boligen skal opfylde nogle funktioner, men det skal også give inspiration og nye perspektiver til den måde, vi lever på.

Jeg engagerer mig med stor indlevelse i alle byggeprojekter, uanset hvor omfattende de er. Mit udgangspunkt er altid den enkelte bygherres ønsker og visioner, men jeg har tit oplevet, at det endelige projekt bliver bedst, hvis jeg kan skubbe lidt til tingene undervejs. Det handler om at sikre en samlet løsning, der fungerer som en harmonisk helhed, hvor funktion, æstetik og valg af materialer går op i en højere enhed.

Mine høje ambitioner, mit ønske om kvalitet og en dialog, der bygger på åbenhed og ærlighed, er også en vigtig del af fundamentet for mig i mit virke som arkitekt.

/Jan Smidt, Arkitekt og indehaver af A1 Tegnestue ApS

Digitale værktøjer

De første tanker og idéer om et nyt projekt foregår med blyant og manifold papir, og derefter overgår projektet til de digitale værktøjer. A1 lægger stor vægt på at have de rigtige it-redskaber og på at holde sig ajour med de seneste versioner af programmer inden for branchen. Tegnestuen arbejder bl.a. med AutoCAD Architecture, SketchUp Pro og Photoshop.

Rådgivning

 

  • Kontakt/idé
  • Skitseforslag/præsentation
  • Forprojekt/myndighedsprojekt
  • Hovedprojekt/projektering
  • Udbudsmateriale/byggeaftale
Indehaver
Jan Smidt Andreasen
Arkitekt
Energirådgiver - eksamineret af
Teknologisk institut

Medlemskab
Tegnestuen er medlem af brancheorganisationen DANSKE ARK (Danske arkitektvirksomheder)
Tegnestuen er medlem af Danske
BoligArkitekter
Tegnestuen har tegnet professionel ansvarsforsikring hos TRYG
Personskade: 12,5 million kr.
Tingskade: 2,5 million kr.

Bankforbindelse
Danske Bank