Boliger – Fynsgade

Skitserne er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at opføre etageboliger i 3 etager + kælderetage. Hver af etagerne rummer lejligheder på 71 og 72 m² med 2 værelser, samt lejligheder på 95 og 100 m² med 3 værelser. 2. salen indeholder 2 lejligher med 4 værelser. Generelt er lejlighederne indrettet tidssvarende, med et åbent køkken/alrum og stuemiljø hvor store vinduespartier giver et godt og indbydende lysindfald. Samtidig er der i indretningen taget højde for god plads til opbevaring for at sikre en god funktion i boligerne.

For at skabe et godt byggeri er der arbejdet med at bygningen fremstår med horisontale forskydninger for at bidrage med en varierende og spændende arkitektur som samtidig passer ind i omgivelser for området ved Fynsgade og Strædet. Ved alle lejligheder er der etableret altaner for at man kan nyde udendørs ophold. På taget etableres der en tagterrasse til fælles ophold hvor man kan nyde udsigten over byen.

Materialerne er udvendig i rød tegl med spil af en mørk nuance, sorte vinduer samt gelænder og indvendig i hvide lyse vægge og lofter samt betonvægge. Bygningen fremstår udvendig med markante teglbånd som styrer de forskellige volumeners indbyrdes sammenhæng og etager, og iscenesætter vinduerne som markante glasflader op mod de smukke teglsten.

Type:Etageboliger
Beboelse:975 / 376 m2
Beliggenhed:Vejen
Status:Skitseforslag
Arkitekt:A1 Tegnestue
Ingeniør:-