villa L

Tegnestuen har udarbejdet skitserne til denne nye villa som skal være beliggende på en skrånende grund i den nordvestlige del af Odense. Projektet tager orientering og udgangspunkt mod den smukke udsigt over sø og naturen i baggrunden. Bygningen består af to selvstændige bygningskroppe som er forskudt i forhold til hinanden både vertikal og horisontal. Den forreste del mod søen indeholder husets primær opholdsrum som består af stue og alrum, hvor til der er direkte adgang til uderum via en tagterrasse over garagen. De primære opholdsrum har en øget lofthøjde for at skabe ekstra luft og volume til rummene. Den bagerste del af bygningen underligger sig den højde del og indeholder de sekundære rum som består af værelser, bad og bryggers.

Type:Villa
Beboelse:238 m2
Garage:72 m2
Beliggenhed:Odense
Status:Projektering
Bygherre:Privat
Arkitekt:A1 Tegnestue