Villa Petersen

Forslaget tager udgangspunkt i bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Generelt er det lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra den helt tidlige formiddag til de sidste solstråler der forsvinder mod nordvest. De primære rum er derfor orienteret mod disse verdenshjørner for at give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. Yderligere er der lagt vægt på at have en afdeling i huset indeholdende tre værelser samt et badeværelse. Køkken/alrummet er husets centerakse som samtidig opdeler afdeling med værelser samt “voksenafdeling”. Voksenafsnittet indeholder rummeligt soveværelse med walk-in samt eget badeværelse.

Type:Enfamiliehus
Beboelse:208 m2
Garage:88 m2
Beliggenhed:Odense NV
Status:Under opførelse
Arkitekt:A1 Tegnestue