Tilbygning af klassisk villa fra 1920

Forslaget er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at den eksisterende bolig i klassisk stil, udbygges for at kunne rumme familiens behov. Forslaget lægger op til at der etableres en ny og rummelig hall i dobbelt højde der giver adgang til de eksisterende rum samt de der bygges til. I hallen vil den nye trappes skulpturelle form give rum for en stor pendel. De to elementer tilsammen vil skabe et karakterterfyldt rum der byder husets brugere og besøgende velkommen.

Tilbygningen ønskes fastholdt i den eksisterende arkitektur, hvor den eksisterende bygningsvolumen gentages men trækkes i baggrunden for at skabe et dynamisk sammenspil bygningskroppene imellem. Det nye indgangsparti trækkes tilbage i facaden og samtidig skabes overdækket indgang.

Carporten ønskes udført med fladt tag for visuelt at adskille den fra de primære bygningskroppe og underlægge sig dem, samt for at give mulighed for at bygge helt i skel.

Samlet set vurderes forslaget at opfylde bygherres ønske om mere plads og nye funktioner, samt at skabe en smuk og harmonisk bolig tilpasset det omgivende miljø.

Type:Tilbygning
Beboelse:117 m2
Carport:54 m2
Beliggenhed:Odense
Status:Skitseforslag
Arkitekt:A1 Tegnestue