Ombygning af bolig fra 1943

Skitserne er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at den eksisterende bolig beliggende i det attraktive Hunderupkvarter, udbygges for at kunne rumme familiens behov. Forslaget lægger op til at der etableres en ny 1. sal som indeholder stort soveværelse, bad, værelse samt fælles opholdsrum mod vest med store vinduespartier i gavlen som ville lukke masser af dagslys ind i rummet, der er ligeledes adgang til tagterrasse fra dette rum over den eksisterende tilbygning. Stueetagen er med en rummelig entré i dobbelt højde der giver adgang til de eksisterende rum samt den nye 1. sal. Entréen vil skabe et karakterterfyldt rum der byder husets brugere og besøgende velkommen.
Eksisterende tilbygning i stueplan indrettes med en halvvæg med indbygget reol for at skabe en bedre funktion af stuen. Alrum og tv-stue er adskilt med et par trin og stuen er tegnet med et stor skydedørsparti mod terrassen som kan skydes til siden hvilket smelter inde- og uderum godt sammen.

Husets eksisterende form og linjer ligger op til at skabe det fremtidige hus i moderne arkitektur med stramme linjer. Husets facade ville fremstå i hvid puds, med arkitekttagrender med sternkant af forpatineret zink med blind false og tagbeklædning af sort tagpap med listedækning. Vinduer er tænkt i træ/alu med smalle rammer som eksisterende forhold.

Type:Ombygning
Beliggenhed:Odense M
Status:Skitseforslag
Bygherre:Privat
Arkitekt:A1 Tegnestue