Kontrast til det eksisterende

Tilbygningen er opført i en stram arkitektur, som danner kontrast til den eksisterende klassiske villa fra 1927. Det eksisterende hus opgraderes med en ny tilbygning, hvor en god rumhøjde og store vinduespartier trækker haven med ind i huset. Tilbygningen rummer opholdsstue, bad, entre samt to værelser, og tre ovenlysvinduer som skaber masser af himmellys til boligen. I stueetagen er de tidligere små rum blevet lagt sammen for at skabe en mere tidssvarnede og åben løsning af køkken/alrummet som fungere optimalt for en børnefamilie anno 2019. 1. salen er blevet indrettet med mere regulære rum og samtidig er loftet ændret fra vandret til en løsning med loft til kip med fritlagte bjælker for at skabe mere luft og volume til rummene. I det ene værelse er der ligeledes indrettet med en hems over eksisterende badeværelse for at udnytte pladsen mest optimalt. Tilbygningen udgør 65 m2.

Foto: Steffen Stamp

Type:Tilbygning
Beboelse:65 m2
Beliggenhed:Odense
Status:Opført
Arkitekt:A1 Tegnestue