Enfamiliehus i partiel 2 plan

Forslaget er udarbejdet iht. bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Udformningen tager afsæt i grundens orientering i forhold til verdenshjørnerne, samt den smukke udsigt over Storebælt og broforbindelsen som kan ses i horisonten.

Generelt er der lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra tidlige morgen til de sidste solstråler forsvinder om aftenen mod nordvest. De primære opholdsrum er placeret på 1. salen i form af køkken/alrum og stue, for at kunne nyde udsigten mod vest samt mulighed for ophold på den overdækkede tagterrasse, dette ville ligeledes give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. 1. salen er også indrettet med separat voksenafdeling indeholdende rummeligt soveværelse, samt walk-through closet som forbinder soveværelse og bad. Yderligere er der lagt vægt på at have en afdeling i stueplan indeholdende to værelser samt et badeværelse, tiltænkt som børneafdeling. 1. salen danner også ramme for overdækket parkering, hvor man har mulighed for at kan gå tørskoet ind i huset. I forbindelse med carporten er der indrettet et udhus til brug som depotrum mv.

Huset opføres som energiklasse 2015 og skal opvarmes med jordvarmeanlæg.

Type:Enfamiliehus
Beboelse:168 m2
Carport:65 m2
Beliggenhed:Korsør
Status:Under opførelse
Bygherre:Privat
Arkitekt:A1 Tegnestue